Usluge

Garažna vrata

Visoka kvaliteta, brza isporuka

Tecline garažna vrata – jednostavna i pregledna garažna vrata osiguravaju da zaboravite na sve nepredviđene troškove ili iznenađenja. Dajemo vam kompletnu ponudu za garažna vrata po mjeri i radovima koje treba izvesti.

Garažna vrata Tecline, jednostavna su i pregledna

Dajemo vam kompletnu ponudu za garažna vrata po mjeri i radove koje treba izvesti. Proces nije komplikovan, naš stručni tim je spreman da odgovori na sva vaša pitanja. 

Informacije o uslugama

Tecline garažna vrata

• Paneli su debljine 40 mm

• Pocinčani čelični dijelovi

• Produžetak okvira u otvoru

• Različite vrste dizajna panela

• Dostupno u raznim RAL bojama i površinama sa karakterom teksture drveta

Garažna vrata po vašim potrebama

Moguće je ugraditi mala pješačka vrata, prozore i ventilacijske rešetke. Potpuno su sigurni za upotrebu. Izrađuju je od aluminijskog profila, a brtvena guma ne propušta vjetar, kišu i prašinu da prolaze kroz vrata.

Kontaktirajte nas. Garantujemo vam brzo vrijeme izrade i isporuke po vašim potrebama. Tecline garantuje kvalitetu i dugotrajnost. Garažna vrata su jednostav-na za korištenje. S našim daljinskim upravljačima osiguravamo sigurnost i jednostavnost mogućnosti daljinskog otvaranja garažnih vrata.

BFT Sistemi automatizacije

Sistemi automatizacije BFT za garažna vrata dostupni su u dvije vrste, elektromehaničkim (zglobna vrata) i hidrauličkim (preklopna vrata). Glavna briga za motore s garažnim vratima je sigurnost i sigurnost, radi sprečavanja krade i pouzdanosti.

Glavne karakteristike uključuju D-Track tehnologiju koja osigurava visok stepen sigurnosti moduliranjem nivoa obrtnog momenta potreb-nog za otvaranje i zatvaranje garažnih vrata.

Kompaktni modeli u seriji omogućavaju ugradnju u bilo koje arhitektonsko okruženje. Vrata se mogu aktivirati daljinskim upravljačem ili pametnim telefonom putem aplikacije U-Link. Velika prednost je što se čitava serija garažnih vrata brzo i lako postavlja.